5 sfaturi pentru alegerea pantofilor de mireasa

de Andreea Ghica

Cand iti alegi pantofii de nunta trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante. Sa fie comozi, sa aiba un calapod anume, iar tocul sa nu fie prea inalt. E seara ta magica, asa ca nu ai vrea sa ti-o strice o pereche de pantofi nepotriviti.

143618431524-article750x500.jpg?01436184

Sursa: pinitgallery

Pantofii iti pot da batai de cap, in special daca nu esti obisnuita sa porti tocuri. Iti sarim in ajutor si iti oferim cateva sfaturi de care sa tii cont pentru a-ti gasi pantofii de nunta mult visati. Iar cu putin noroc, ii vei purta si in celelalte zile.

Nu-ti lua tocuri inalte

Gandeste-te la cate trebuie sa faci! Vei sta in picioare cateva ore in timpul ceremoniei de la biserica, apoi urmeaza sesiunea de fotografii pentru nunta, dupa care te vei duce la restaurant, unde va trebui sa dansezi si sa te plimbi printre invitati. Crezi ca e usor? In niciun caz!

O pereche de pantofi speciali

E important sa alegi pantofii care sa te faca sa te simti speciala! Pantofii de nunta nu trebuie sa fie plictisitori. Poti fi indrazneata si sa alegi o pereche de pantofi pictati manual. Poti sa-i alegi in functie de culoare, pantofii de nunta nu trebuie sa fie neaparat albi. Iti poti alege o culoare contrastanta. Ii vei purta cu orice ocazie mai mult ca sigur!

Poarta-i de cateva ori inainte de nunta

Una dintre greselile frecvente - purtatul pantofilor pentru prima data chiar in ziua nuntii. Trebuie sa ii porti de cel putin trei ori inainte, pentru ca piciorul sa se poata acomoda. Daca ti-e teama sa iesi cu ei in oras, atunci poarta-i prin casa.

Alege-i in functie de locul in care faci nunta

Daca nunta se va desfasura intr-o gradina sau parc, recomandat este sa porti o pereche de platforme. Nu sunt la fel de elegante precum pantofii cu toc inalt, dar stii sigur ca vei putea merge si nu ti se va impotmoli tocul in pamant.

Asorteaza-i cu rochia de mireasa

Fii sigura ca adopti acelasi stil din cap pana in picioare! Nu poti purta o rochie de mireasa cu accente traditionale, la care sa asortezi pantofi statement, cu platforma si toc de 12 cm. Nu ar arata deloc bine! 




Comentarii

Se incarca comentariile...