7 rochii pe care sa le porti inclusiv dupa nunta

de Andreea Ghica

Esti invitata la o nunta si nu stii ce sa porti? Am ales o serie de rochii pentru tine pe care sa le poti purta inclusiv dupa nunta, la orice alt eveniment din viata ta.

Rochia stramta pe corp, cu detalii in partea bustului

Simpla, dar pretentioasa, intr-o culoare nici prea indrazneata, dar nici care sa fie trecuta neobservata. Accesorizata cu un plic elegant si bijuterii cu stil, o astfel de rochie este perfecta pentru nunta. 

Unde o mai poti purta? 

Cu un sacou deasupra, rochia poate fi purtata la o sedinta de afaceri sau la birou. Daca ai un eveniment in oras, precum o aniversare serbata la restaurant, poti sta linistita - rochia este perfecta pentru o astfel de ocazie, atata vreme cat iti faci o coafura lejera si nu te incarci de bijuterii. In cazul de fata, balerinii ar fi o optiune in locul pantofilor cu toc, nu uita ca se prea poate ca dupa terminarea petrecerii sa va mai plimbati prin oras. 

1439282916148-article750x500.jpg?0143928

Rochie peach cu detalii, Miss Grey 


Rochia diafana din matase 

O astfel de rochie este recomandata celor mai indraznete dintre noi. Nu este nici excesiv de eleganta, dar nici casual, asa ca o poti purta cu usurinta la o nunta ceva mai... nonconformista, dar cu pretentii in acelasi timp.

Unde o mai poti purta?

Daca detii un blog de moda... absolut oriunde! Este o rochie ce se preteaza domeniului tau de activitate. Daca nu, este perfecta pentru o petrecere in aer liber, un cocktail party, zile aniversare in locuri chic si boeme sau chiar la un festival urban, unde iti poti etala cele mai fashion tinute pe care le ai in garderoba. 

1439283491149-article750x500.jpg?0143928

Rochie din matase, CLOCHE


Rochia cu accente shabby-chic

Perfecta pentru nunta daca o porti cu pantofi cu toc, un plic nude si parul strans.

Unde o mai poti purta?

Stiai ca pantofii cu toc schimba intreaga tinuta? Renunta la ei si inlocuieste-i cu balerini sau sandale. Rochia devine astfel tocmai buna pentru o cina la restaurant, o intalnire cu prietenii sau o plimbare prin parc. 

1439284319150-article750x500.jpg?0143928

Rochie Violet Spring, Hira Design


Rochia "petrecareata"

Cu un colier fin la gat si accesorizata ca la carte, cu siguranta rochia se va face remarcata in cadrul nuntii. 

Unde o mai poti purta?

Nu am numit-o "petrecareata" degaba! Cum ar fi petrecerile de la mare fara ea si apusul care sa se oglindeasca in culorile ei? Sau balurile, majoratele, zilele aniversare, cocktail party-urile? O singura rochie, accesorizata asa cum trebuie, o poti purta la zeci de evenimente. 

1439284801151-article750x500.jpg?0143928

Rochia Flora, Dana Simionescu


Rochia casual-chic

Ai grija! Casual nu inseamna sa te incalti cu balerini sau sandale la nunta. Chiar daca alegi o rochie usor casual, dar romantica in acelasi timp, trebuie sa ai un look de nunta. 

Unde o mai poti purta?

Fiind o rochie casual-chic, absolut oriunde (mai putin la birou, daca iti este impusa o tinuta office). Accesorizeaza-o cu o bratara fina din argint, poarta o pereche de sandale comode si esti gata de cutreierat cele mai boeme stradute! 

1439285293152-article750x500.jpg?0143928

Rochie romantica, Handmademylove


Rochia casual care sa se potriveasca stilului tau de zi cu zi 

Daca nu mergi la prea multe nunti, nici nu are rost sa iti cumperi o rochie pretentioasa pe care stii ca o vei purta o singura data. Alege o rochie care sa te reprezinte si pe care sa o porti si dupa nunta, in tot felul de combinatii inedite. Rochii hippie, lungi pana in pamant, sau unele scurte, pe care in mod normal le porti cu balerini sau tenisi, la nunta le vei purta cu o pereche de pantofi cu toc si cam asta e tot. Uneori nu merita sa te chinui inutil pentru ceva ce vei purta o singura data (exceptie face rochia de mireasa, desigur!). :)

1439285835153-article750x500.jpg?0143928

Rochii casual, hauntedmaps


Rochia vintage

Rochia vintage este una dintre cele mai frumoase si pretioase piese pe care garderoba ta o poate detine. In plus, daca nunta are o tema vintage, o astfel de rochie se va incadra perfect in peisaj. Esti o adevarata norocoasa daca intr-adevar ai pus mana pe o rochie vintage autentica, nu doar una care sa imite stilul. 

Unde o mai poti purta?

Stilul vintage a revenit in forta, iar iubitoarele acestui stil nu scapa ocazia de a-si achizitiona astfel de rochii cu prima ocazie. Le vedem oriunde: pe strada, la televizor, la micile evenimente din Bucuresti, la yard sale-uri, la targurile vintage. Daca iti place cu adevarat acest stil, atunci devine mai mult un stil de viata, de care nu ai cum sa te mai desparti si incepi sa-l adopti si in viata de zi cu zi. 

1439287024154-article750x500.jpg?0143928

Rochie vintage, hellolucky




Comentarii

Se incarca comentariile...