Ce trebuie sa stii cand alegi restaurantul pentru nunta

de Andreea Ghica

Alegerea restaurantului pentru nunta este urmatorul pas pe care il faceti dupa ce ati stabilit data nuntii. Daca nu stiti dupa ce criterii sa alegeti restaurantul, cititi mai jos cateva sfaturi utile, de care sa tineti neaparat cont.

143618475325-article750x500.jpg?01436184

Sursa: Nunti in aer liber

Odata ce ati ales restaurantul pentru nunta, celelalte detalii - culorile, tema de nunta, decoratiunile - se vor incadra perfect in peisaj. La ce trebuie sa fiti insa atenti atunci cand alegeti locul ideal pentru nunta voastra? 

Iata mai jos cateva sfaturi utile >>


E suficient loc?

E de la sine inteles ca trebuie sa ai grija ca toti invitatii sa aiba loc. Daca alegi sa faci o nunta intima, un restaurant micut e suficient si nu ar trebui sa-ti creeze probleme. Daca ai insa peste 100 de invitati, atunci e obligatoriu sa alegi o sala incapatoare. Nu uita sa iei in calcul si celelalte detalii, precum scaunele, mesele, decoratiunile, echipamentul sonor, bufetul, care ocupa mult loc. Asa ca incearca sa vizualizezi locul, tinand cont de toate aceste detalii.

Zona pentru mancat, baut si dansat

Incearca sa vizualizezi fiecare loc in parte. Unde se vor situa bufetul si barul pentru nunta, unde va fi plasat ringul de dans, astfel incat oamenii sa nu stea inghesuiti si sa se simta inconfortabil. Nu prea se cuvine ca cei care danseaza sa se loveasca de cei care sunt la bar si isi comanda o bautura.

Intimitatea

Nu-i asa ca nu ti-ar placea ca strainii sa-si faca aparitia la nunta ta? Cu toate acestea, daca alegi sa-ti faci nunta intr-un spatiu public, precum parcuri, gradini botanice sau mare, atunci poti avea astfel de surprize. Daca nu ai insa nicio problema cu acest aspect, atunci strainii sunt bineveniti sa iti ureze “Casa de piatra!” si sa te imbratiseze calduros.

Ai grija sa fie destula lumina

Daca faci nunta ziua, fii sigura ca restaurantul ales are suficiente ferestre. Nu de putine ori, lumina a stricat atmosfera si i-a enervat teribil pe invitati. Cine ar vrea sa-si petreaca ziua intr-o camera intunecata cand afara e atat de multe soare?

Daca nunta are loc seara, atunci fii sigura ca lumina poate fi setata in functie de anumite momente. Cand oamenii danseaza, lumina sa fie discreta, insa atunci cand mananca, incaperea trebuie sa fie luminata puternic.

Culorile sunt esentiale

O singura culoare nelalocul ei poate strica intreaga tema de nunta pe care ai ales-o. Daca vrei o nunta in culori aurii si argintii, perdelele rosii nu au ce cauta. Ideea e sa mergi pe culori care se potrivesc si care nu atrag atentia intr-un mod negativ.

Ce facem cu parcarea?

Majoritatea invitatilor vor veni cu masina proprie, asa ca asigura-te ca exista o parcare in apropiere sau macar o strada pustie pe care sa isi poata parca masinile. Daca parcarea este o problema, asigura-te ca toti invitatii pot ajunge la nunta si fara sa-si foloseasca masinile proprii. Spre exemplu, poti inchiria masini care sa ii ia direct de la usa sau le poti plati taxiul daca distanta este prea mare. 




Comentarii

Se incarca comentariile...