Cum alegem stilistul potrivit pentru coafura de nunta

de Andreea Ghica

Daca investesti timp si bani in tinuta de nunta, asigura-te ca ai cel mai bun hair stylist care sa iti faca o coafura de nunta demna de invidiat. Doar esti mireasa si trebuie sa ai puse la punct toate detaliile care alcatuiesc tinuta ta.

143618495626-article750x500.jpg?01436184

Sursa: bridalmusings

Esti norocoasa daca ai deja un stilist care se ocupa de parul tau in fiecare luna si-ti cunoaste gusturile. Daca insa nu cunosti pe nimeni, trebuie sa te documentezi inainte, mai ales ca se apropie nunta si trebuie sa vorbesti din timp cu un stilist.

Iata ce trebuie sa faci atunci cand te vei intalni pentru prima data cu stilistul tau >>


Vino pregatita

Cand te vei intalni pentru prima data cu stilistul tau, tine minte ca nu-ti cunoaste gusturile si nu stie ce-ti doresti, asa ca fii sigura ca ii poti explica exact ce iti doresti. Sfatul nostru este sa vii cu fotografii de nunta din reviste de moda sau de pe internet, cu coafuri pentru nunta care ti-au atras atentia.

TRUC: Imbraca-te cu o rochie sau un tricou alb, ba chiar iti poti accesoriza tinuta cu un colier in stilul celui pe care il vei purta la nunta. Stilistului ii va fi mult mai usor sa vada imaginea de ansamblu si-ti va oferi sfaturi pretioase doar uitandu-se la tine.

Pozeaza-ti coafurile

Avand in vedere ca stilistul va incerca diferite coafuri de nunta, fii sigura ca ai la fiecare sedinta camera foto, pentru a te poza din diferite unghiuri si pentru a analiza la final fotografiile. Asa iti va fi mult mai simplu sa vezi ce coafura ti se potriveste cel mai bine.

Detalii pe care sa le discuti cu stilistul

Trebuie neaparat sa ai aceasta discutie cu stilistul tau. Gandeste-te daca vrei sa vina la tine acasa sau te vei duce tu la salon. De astfel, trebuie sa stii daca vrei sa vina la nunta pentru a te mai aranja din cand in cand. Tine insa cont ca astfel de cerinte vor costa si mai multi bani.

Programeaza-te la ora potrivita

Iata ca a sosit ziua cea mare! Fii sigura ca nu ai programarea la stilist nici prea devreme, dar nici prea tarziu. Daca ceremonia la biserica incepe la ora 14:00, cel mai bine ar fi sa te prezinti la stilist in jurul orei 12:00.

Poarta deja rochia de mireasa

Indiferent daca vine stilistul la tine acasa sau te duci tu la salon, cel mai bine ar fi sa porti deja rochia de mireasa. Asa stii sigur ca parul tau nu va avea de suferit, iar coafura de nunta se va mentine in stare intacta. 




Comentarii

Se incarca comentariile...