Cum alegi verighetele de nunta

de Andreea Ghica

Modele, preturi si tot ce trebuie sa stii despre verighetele de nunta. Gasesti verighete de nunta ieftine si frumoase, pe care le poti grava sau nu. Totusi, pana ajungi la aceasta etapa, trebuie sa fii sigura ca le-ai ales pe cele potrivite.

143618254210-article750x500.jpg?01436182

Sursa: Coriolan

Spre deosebite de celelalte bijuterii, verighetele vor fi purtate multi ani de acum inainte, asa ca trebuie sa fii sigura ca le alegi pe cele potrivite. In plus, trebuie sa tii cont si de gusturile partenerului tau, astfel incat sa se potriveasca stilului sau.

Discutati inainte despre modelul verighetelor

Sa fie din verighete din argint sau verighete din aur? Poate cu o mica gravura pe interior sau fara? Discuta deschis cu partenerul tau si vezi exact ce isi doreste si el. Daca vrea o verigheta din aur, iar tu una din argint, puteti face un compromis si sa achizitionati o verigheta cu aur si argint. Astfel de modele combinate sunt foarte elegante!

Stabiliti bugetul

Gasiti in magazinele cu bijuterii verighete de nunta ieftine, dar si unele care pot costa o avere. Totul depinde de voi si de pretentiile pe care le aveti in materie de bijuterii. Tineti insa cont de faptul ca verighetele din argint sunt de obicei mai ieftine decat cele din aur, iar daca doresti sa fie gravate, se vor mai adauga la pretul initial cativa zeci de lei.

Cumparati-le cu doua luni inainte de nunta

Asa veti avea timp suficient sa le cautati, sa va documentati si apoi sa le achizitionati pe cele care vi se potrivesc. Tineti cont si de faptul ca verighetele din magazin nu sunt intotdeauna pe masura degetelor voastre, asa ca dureaza aproximativ 2 saptamani pana vor fi aduse cele create special pentru voi.

Alegeti o verigheta care sa se adapteze modei

Timpul trece, moda se schimba! Verigheta e o bijuterie pe care o vei purta in permanenta, asa ca ai grija ce model vei alege in functie de stilul tau. Sa nu fie insa foarte pretentioasa, ci mai degraba delicata si eleganta, sa se potriveasca la orice tinuta pe care o vei alege.




Comentarii

Se incarca comentariile...