Cum trebuie sa se pregateasca mirele in ziua nuntii

de Andreea Ghica

In toata forfota si agitatia nuntii, se prea poate ca tinuta mirelui sa nu fie completa. Asa ca ti-am pregatit o lista cu tot ce-i trebuie in ziua nuntii pentru ca tinutele voastre sa se completeze reciproc.

143618627234-article750x500.jpg?01436186

Sursa: groomsadvice

Este destul de greu ca mirii sa isi pregateasca singuri intreaga tinuta, asa ca este bine sa le dai o mana de ajutor. Fiind concentrata insa pe propria tinuta de nunta, pe bijuterii, accesorii, coafura, machiaj si multe alte detalii, ti se poate intampla sa uiti anumite aspecte legate de tinuta viitorului tau sot.

Vezi mai jos ghidul complet pentru tinuta mirelui >>


Costumul, pantalonii si pantofii

Ar fi bine sa le cumparati cu aproximativ o luna inainte de nunta. Recomandat ar fi sa le achizitionati pe toate de la acelasi magazin, mai ales ca multe dintre magazinele pentru barbati vand seturi complete, tocmai pentru a nu alerga in mai multe locuri.

TRUC: Asortati-va tinutele! Spre exemplu, daca pantofii tai sunt rosii, fii sigura ca are pe el macar un accesoriu rosu, precum batista sau cravata.

Accesorii obligatorii

La fel ca si femeile, barbatii nu se pot lipsi de accesorii. Iata mai jos ce trebuie sa poarte in ziua nuntii:

  • cravata
  • curea
  • vesta (nu e obligatorie)
  • butoni pentru camasa
  • ceas
  • batista

Aspectul fizic

Cand vorbim de tinuta mirelui, vorbim si de aspectul fizic care e esential, asa ca in ziua nuntii, trebuie sa te barbieresti, sa iti aranjezi parul, sa iti cureti unghiile si sa te parfumezi, dupa care sa te imbraci pentru cea mai importanta zi din viata ta. 




Comentarii

Se incarca comentariile...