De ce sa apelezi la un make-up artist pentru machiajul de nunta

de Andreea Ghica

Machiajul iti poate ruina seara daca nu este facut ca la carte! Alergatura constanta, zecile de poze pe care le vei face, caldura - toate iti vor afecta machiajul, iar daca nu ai grija, te vei trezi cu el scurs pe obraji.

143618573231-article750x500.jpg?01436185

Sursa: machiaj de mireasa

Multe mirese se machiaza singure, considerand ca angajarea unui make-up artist pentru nunta inseamna bani irositi. Nu este adevarat! Machiajul de nunta este un detaliu esential, toata lumea iti va privi chipul, nu poti sari peste acest aspect.

Un make-up artist foloseste tehnici speciale, produse prefesionale care de multe ori nu se gasesc in comert, fiind procurate special pentru saloanele de infrumusetare.

Iata de ce trebuie sa tii cont atunci cand vei cauta un make-up artist pentru nunta ta >>


Viziunea artistica

Un make-up artist profesionist va avea o viziune artistica asupra machiajului tau. In ziua nuntii trebuie sa radiezi, asa ca e de inteles faptul ca ai anumite pretentii de la make-up artist. Ideea este ca trebuie sa te alegi cu un machiaj de nunta bine pus la punct, pe care singura nu ai reusi sa ti-l faci. Discuta cu el, observa-i ideile originale, pune-i intrebari si nu te sfii sa-i spui ce nu-ti place.

Portofoliul personal

Fiecare make-up artist are un site personal, unde ii vei gasi portofoliul. Uita-te cu atentie peste el, vezi ce tipuri de machiaje pentru nunta a creat si cel mai important, daca ti se par executate bine. Un make-up artist poate fi exceptional din toate punctele de vedere, dar ideea e sa se potriveasca stilului tau, sa poti comunica cu el si sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Parerile celorlalti conteaza

Cine ar putea sa te sfatuiasca mai bine daca nu tot o alta mireasa? Discuta cu prietenele tale deja casatorite, intreaba-le daca au apelat la un profesionist pentru machiajul de nunta, intereseaza-te pe forumuri sau site-uri de specialitate. Vestile circula repede, asa ca poti afla cu usurinta cine e cu adevarat profesionist si cine nu.

Stabileste-ti bugetul

Daca te uiti pe site-urile make-up artistilor din Romania, vei observa ca fiecare are cate un tarif pentru tipul de machiaj pe care il realizeaza. Este important sa-ti stabilesti un buget si sa incerci sa nu-l depasesti. Tine cont de faptul ca exista si make-up artisti ieftini, care realizeaza machiaje de nunta de nota zece. Tot ce-ti trebuie e putina documentare inainte.




Comentarii

Se incarca comentariile...