Interviu cu Borealy - magazinul de bijuterii care ofera consultata si servicii de calitate viitoarelor mirese

de Andreea Ghica

Nu stii ce bijuterii de nunta sa alegi? Borealy iti ofera consilierea necesara, in functie de rochia de mireasa si de coafura pe care o vei adopta. In plus, iti va pune la dispozitie o gama varianta de bijuterii ce se pot personaliza la cerere.

1444215933173-article750x500.jpg?0144421

Magazinul Borealy este un magazin de top din Romania care, pe langa serviciile de calitate pe care ti le pune la dispozitie, acesta dispune si de o gama complexa de bijuterii pentru nunta. Deoarece vrem sa ajutam viitoarele miresele sa fie multumite de calitatea bijuteriilor alese si sa descopere mai multe despre cum trebuie acestea alese, le-am cerut celor din echipa Borealy sa ne acorde un interviu. Daca doriti sa vedeti mai multe modele de bijuterii sau sa discutati cu ei, intrati pe pagina lor, aici >> Magazin Borealy 


Care este istoria brandului?

Magazinul online de Cadouri a luat nastere in 2008. Domeniul initial se numea www.cadouri-originale.ro, iar din 2012 s-a rebranduit in www.borealy.ro. Implicarea noastra in comertul online a inceput insa in anul 2007, prin crearea a doua magazine online cu produse de lux: genti de lux si lenjerie intima de lux. Datorita necesitatii largirii gamei de produse si datorita faptului ca multi clienti achizitionau produsele noastre pentru a le face cadou, am luat decizia, in toamna anului 2008, de a prezenta toate produsele intr-un singur magazine online de Cadouri.


Ce va deosebeste de ceilalti furnizori din domeniu?

Suntem singurul magazin online de cadouri care nu vinde simple produse, ci Cadouri complexe care au o poveste in spatele lor si care sunt concepute si ambalate sa transmita emotii. Pe langa calitatea produselor, punem foarte mare accent pe calitatea serviciilor. Astfel, oferim gratuit tuturor clientilor nostri livrarea, impachetarea de cadou si personalizarea acestora.

1444216233179-article750x500.jpg?0144421


Exista unii furnizori mai buni decat altii. In domeniul vostru, cum poate o mireasa sa-i deosebeasca? 

In primul rand prin calitatea si diversitatea produselor, dar si a serviciilor oferite. Garantiile oferite clientilor Borealy sunt foarte importante pentru noi, astfel ca oferim la fiecare produs cumparat certificat de calitate si certificat de garantie pentru un an de zile, care atesta faptul ca lucram doar cu bijuterii realizate din materiale de inalta calitate si durabile.


Dezvaluie-ne cateva trucuri/secrete, pe care miresele nu le cunosc

Pentru ca tinuta unei mirese sa fie completa este nevoie de bijuterii pentru a o intregi. Miresele pot sti faptul ca in showroom-ul Borealy pot primi consiliere in privinta alegerii celor mai potrivite accesorii menite sa confere stralucirea mult visata in ziua cea mare. Colectiile de bijuterii Borealy contin piese elegante si exceptionale, care au fost create din pasiunea pentru frumos si din dorinta de a aduce stralucire si glamour in viata femeilor care le poarta.

1444216064176-article750x500.jpg?0144421


Ati avut nunti care v-au impresionat? Povestiti-ne despre ele

Fiecare nunta este deosebita in felul sau, aceasta ilustrand personalitatea mirilor. Este impresionant sa descoperi cum isi contureaza fiecare acel ideal de perfectiune si cum este definita aceasta perfectiune diferit de la o nunta la alta. Detaliile sunt cele care impresioneaza, un aranjament floral spectaculos sau ideile inedite precum o cabina foto pentru amintiri de neuitat ori un tablou creat din amprentele invitatilor la fericitul eveniment vor starni numai reactii pozitive si de uimire din partea acestora.


Sfaturi sau recomandari generale pentru viitoarele mirese?

Viitoarelor mirese le recomandam sa stie, la momentul alegerii bijuteriilor, rochia pe care aleg sa o poarte si tipul de coafura pe care si-o doresc, astfel problema accesoriilor va fi pe jumatate rezolvata, consilierii Borealy venindu-le in ajutor cu cele mai potrivite sugestii pentru a crea imaginea mult visata.

1444216100177-article750x500.jpg?0144421


Ati avut parte si de cliente dificile? Cum abordati aceste situatii?

Stresul este o parte naturala a oricarei nunti. Am avut parte si de cliente care erau tensionate din cauza presiunii ultimilor pregatiri, insa este important sa intelegem dorintele acestora si sa le ajutam sa plece fericite de la Borealy, cu o grija in minus.


Care sunt pachetele/serviciile voastre pe care le recomandati cel mai mult viitorilor miri?

Pentru mirese avem o serie de accesorii ideale pentru o zi memorabila, incepand de la cercei, bratari, coliere, pana la agrafe si tiare de par, lucrate cu multa migala, cu cristale, placate cu aur sau din argint, iar pentru miri avem o gama larga de butoni, bijuteriile care vor intregi orice tinuta masculina.

1444216235180-article750x500.jpg?0144421


Altceva ce v-ati dori ca cititorii WedList sa stie despre Borealy?

La Borealy ne dorim sa oferim pe langa o colectie unica de bijuterii, o experienta completa de shopping, avand consilieri instruiti pentru a face cele mai bune recomandari in alegerea bijuteriilor si cadourilor, de aceea oferim livrarea gratuita, in 2 ore in Bucuresti sau 24 ore in tara, oferim impachetare de cadou gratuit, fiecare avand "un ingredient secret" care poate fi reprezentat de frumusețe, calitate, sentimente, detalii, poveste, parfum, pasiune, pentru impresii de neuitat.

Pentru a va convinge de cele spuse mai sus si daca, intr-adevar, va doriti o bijuterie perfecta din toate punctele de vedere, nu ezitati sa ii contactati aici >> Magazin Borealy 




Comentarii

Se incarca comentariile...