Muzica la nunta - cum faci ca toata lumea sa se simta bine

de Andreea Ghica

Muzica poate da startul petrecerii sau o poate ruina. Este sufletul petrecerii, asa ca invitatii fie vor pleca obositit de la prea mult dansat, fie vor pleca obositi… de la prea mult stat pe scaune. Iata de ce trebuie sa tii cont >>

143618592132-article750x500.jpg?01436185

Sursa: lipstickstaiin


Atmosfera

Genul de muzica pe care il alegi da tonul nuntii tale, potrivindu-se perfect cu tema de nunta pe care ti-ai ales-o. Si tine minte, acesta este un aspect pe care invitatii sigur si-l vor aminti. In primul rand, gandeste-te la ce muzica se potriveste personalitatii tale. Il al doilea rand, muzica este o parte importanta atunci cand vrei sa redai o anumita atmosfera, asa ca ai grija ce alegi.

Varietatea

Iti place muzica pop, in vreme ce partenerul tau asculta muzica rock? Invitatii nu impartasesc aceleasi stiluri muzicale cu ale voastre? Indiferent daca alegi o formatie live sau un DJ pentru nunta, ai grija ca muzica sa varieze - de la cantece lente, vechi sau noi, la ceva mai ritmat. Asa poti sa fii sigura ca nimeni nu se va plictisti si ca invitatii se vor simti bine intreaga seara.

Bugetul

O formatie live sau un DJ? Mai intai vezi ce buget pentru nunta ai. Formatiile live sunt mai costisitoare si trebuie sa aloci un buget mai mare, avand in vedere ca sunt si mai multi oameni de platit. DJ-ul costa mai putin, dar bineinteles, atmosfera nu va fi la fel de incediara ca in cazul formatiilor live. Ai grija sa iei hotararea corecta. Nu uita ca poate iesi bine si daca organizezi o nunta ieftina.

Spatiul

Trebuie sa tii cont de spatiul de nunta inainte de a lua o decizie. Daca vrei o formatie live, trebuie sa verifici daca spatiul dispunde de echipamentele necesare. In plus, trebuie sa vorbesti cu vecinii care ar putea fi deranjati de zgomot.

Aminteste-ti de asta…

Inainte de a angaja un DJ sau o formatie live, trebuie sa ii vezi cantand, sa vezi cu ce se imbraca in mod obisnuit si ce stil adopta pe scena. In plus, trebuie sa le spui care sunt cantece voastre preferate si sa ii asculti interpretandu-le. Daca nu esti multumita, cauta pe altcineva.

Inainte de a semna un contract

Inainte de a semna contractul cu formatia sau DJ-ul, fii sigura ca au inteles care sunt cerintele tale. Fa o lista cu toate melodiile preferate pe care vrei sa le auzi la nunta si ai grija sa le mentionezi ce cantece sa nu interpreteze sub nicio forma. 




Comentarii

Se incarca comentariile...