Tinute de ocazie - cum sa te imbraci daca esti invitata la o nunta

de Andreea Ghica

Rochie lunga pana in pamant sau scurta? Pantofi cu toc sau balerini? Poseta sau plic? Acestea sunt doar cateva intrebari pe care cele mai multe dintre noi ni le punem atunci cand trebuie sa ne pregatim tinuta de nunta.

143618607833-article750x500.jpg?01436186

Sursa: rocknrollbride

Tine minte: tinuta de nunta trebuie sa fie stylish si cool, dar in acelasi timp nu trebuie sa o eclipsese pe cea a miresei.

Iata de ce trebuie sa tii cont cand alegi tinuta de nunta >>


Nu purta sub nicio forma o rochie alba

Doar mireasa trebuie sa poarte o rochie alba! Singura exceptie de la regula este atunci cand se mentioneaza in invitatie un cod vestimentar bazat pe alb.

Poarta o rochie in care sa te simti bine

Nu conteaza daca restul invitatelor isi vor lua o rochie scurta. Daca tu te simti bine intr-una lunga pana in pamant, atunci inseamna ca e cea mai potrivita pentru tine. Trebuie sa tii cont si de stilul vestimentar din viata de zi cu zi, ce-ti place si ce nu, si cel mai important, nu-ti impune o anumita tinuta doar de dragul nuntii. Alege o rochie care sa-ti reflecte personalitatea si stilul.

Pantofi cu toc daca esti scunda, balerini daca esti inalta

Este o regula pe care toata lumea o stie! Daca esti mignona sau de inaltime medie, atunci poti purta fara grija pantofi cu toc. Daca esti insa inalta, cel mai bine ar fi sa porti o pereche de balerini eleganti, in care sa se reflecte personalitatea si stilul nuntii. Balerinii cu pietre pretioase sau fundite elegante sunt cei mai recomandati in astfel de situatii.

Poseta clutch

Este cel mai recomandat accesoriu atunci cand mergi la nunta. Este suficient de incapatoare pentru portofel, ruj si telefon, de mai mult nici nu ai nevoie.

SFAT: nu-ti accesoriza tinuta cu o geanta de umar, acestea nu sunt recomandate pentru nunti, ci pentru petreceri. 




Comentarii

Se incarca comentariile...