Top 5 mijloace de transport pentru o nunta cu personalitate

de Andreea Ghica

O limuzina pentru nunta nu este singura optiune, asa ca asigura-te ca atat tu, cat si invitatii, va veti plimba in ceva cu mai multa personalitate. V-am pregatit 5 idei din care o puteti alege pe cea care vi se potriveste cea mai bine.

143618648435-article750x500.jpg?01436186

Sursa: weddingsevents

Cu ce ajungeti la biserica sau la restaurant? Dar invitatii? Alegerea trebuie sa se potriveasca si cu tema nuntii voastre. Daca este o nunta sofisticata, cel mai bine ar fi sa alegi o limuzina. Daca este o nunta cu tema vintage, masinile de epoca sunt cele mai recomandate, iar daca vreti o nunta nonconformista… ei bine, puteti alege o bicicleta pentru doi. :)

Clasica limuzina

Este printre cele mai cautate masini cand vine vorba de nunta, in special daca vreti sa fie un eveniment plin de fast. De obicei, mirii care aleg acest mijloc de transport vor si ca fotografiile de nunta sa fie realizate in interiorul masinii, alaturi de familie si prietenii apropiati. In orice caz, nu va faceti griji. E loc pentru toata lumea!

Masinile de epoca

Masinile de epoca sunt alese de mirii care doresc o nunta eleganta, cu accente vintage sau retro. Aceste masini sunt foarte chic si elegante, si cu siguranta va fi o experienta cu adevarat inedita sa va plimbati cu o astfel de masina.

Caleasca

Nu multi miri apeleaza la un astfel de transport, dar si cine o face, poate fi sigur ca a avut o nunta plina de personalitate si bun gust. De obicei, caleasca este decorata cu flori, iar mirii isi pot face in interiorul ei poze de poveste. In plus, vor avea timp sa se bucure de acele momente si in special de peisaj. O caleasca este recomandata daca va faceti nunta intr-un orasel boem.

Biciclete de nunta pentru toata lumea

Sa recunoastem: e cool sa mergi pe bicicleta, cu flori in par si un zambet imens pe fata. Si la fel de cool ar fi sa mergeti pe bicicleta si in ziua nuntii. De obicei, mirii care isi doresc o nunta nonconformista apeleaza la astfel de mijloace de transport. Dupa aceasta experienta, cu siguranta va veti alege cu fotografii de nunta inedite, dar si cu multe laude din partea prietenilor vostri.

Autobuzele de petrecere

Nu toate lumea stie de ele, dar sunt intr-adevar foarte cool si noua, personal, ne-ar placea sa ne plimbam cu un astfel de autobuz. Sunt echipate cu tot ce iti trebuie - bar, lumina, muzica - si incap in ele aproximativ 35 de persoane. 




Comentarii

Se incarca comentariile...