4 pasi esentiali pentru alegerea unui wedding planner

de Andreea Ghica

Ce e un wedding planner? Wedding planner-ul este un organizator profesionist de nunti. Daca vrei sa apelezi la un wedding planner care sa-ti organizeze nunta de la zero, iata ce trebuie sa stii.

143618291611-article750x500.jpg?01436182

Sursa: Victorita Axinescu

Daca intri pe site-urile din Romania, vei observa ca toti organizatorii de nunti au un portofoliu bogat si impresionant, ceea ce te-ar putea face sa-l alegi chiar pe primul. Nu e insa chiar atat de simplu!

Compatibilitatea trebuie sa existe si la nivel profesional si, cum s-ar zice, primul venit nu este neaparat si primul servit!

Iata ce trebuie sa faci ca sa-iti alegi un wedding planner potrivit >>


Vezi ce stil adopta

Gusturile voastre trebuie sa corespunda! Cum iti dai seama de asta? E foarte simplu! Fiecare wedding planner are un portofoliu bine pus la punct, bazat in special pe fotografii de la nuntile pe care le-a organizat. Priveste-le cu atentie si fii atenta la detalii. Daca tu iti doresti o nunta ieftina si intima, iar wedding planner-ul tau organizezeaza de obicei nunti scumpe, atunci sigur nu este cel care ti s-ar potrivi.

Suna-ti favoritii

Pana la intalnirea propriu-zisa, intai trebuie sa discutati la telefon. Data nuntii, tema de nunta, bugetul sunt doar cateva detalii pe care ar trebui sa le ai in vedere in prima faza. Chiar daca nu stii cu exactitate, ar trebui sa ii poti zice cu aproximatie ceea ce iti doresti de la nunta ta si de la el.

Pregateste-te pentru prima intalnire

Adu cat mai multe fotografii din reviste de moda sau de pe internet, idei de decoratiuni pentru nunta, modele de invitatii de nunta, marturii pentru nunta - toate sunt importante si il vor ajuta pe wedding planner sa inteleaga exact ceea ce iti doresti. Pune-i intrebari, cere-i sfatul, asa vei putea sa vezi care e viziunea lui asupra nuntii tale si daca se potriveste stilului tau.

Intrebari la care trebuie sa ai un raspuns dupa prima intalnire

E esential sa stii sa raspunzi la urmatoarele intrebari dupa prima voastra intalnire:

  •  Se poate incadra in bugetul de nunta?
  •  Cat de bine ti-a interpretat ideile?
  • Se adapteaza stilului tau?
  • Are idei originale si creative, care tie nu ti-au trecut prin minte?

Aparent, aceste intrebari sunt simple, dar daca nu ai raspuns la ele dupa prima voastra intalnire sau ai incertitudini, atunci mai bine te reorientezi spre altcineva. 




Comentarii

Se incarca comentariile...