Love Story Events

Cluj-Napoca
Strada Iuliu Maniu, Cluj-Napoca
3 Recenzii

Galerie foto

Despre furnizor

Ce este si ce face un wedding planner? Hai sa aflam impreuna :-) Un wedding planner este un profesionist in organizare de evenimente pe sufletul clientilor, iar in ziua evenimentului mirii respira fericire, amestecata cu stralucire si relaxare. Iubesc oamenii, iubesc povestile de dragoste, iubesc evenimentele reusite, mirii fericiti -Doamne cat de mult! -, iubesc decorurile calde, increderea voastra, si reusita noastra, iar din atata iubire nu poate sa iasa decat ceva presarat cu fericire. Ce au mirii de castigat ? Ei bine, se aleg cu momente de relaxare si liniste in ziua nuntii, cu incredere ca toate ideile si viziunile au iesit pe placul lor. Acolo se incheie drumul meu, dar povestea voastra continua... Enjoy your Love Story !
Membru WedList din 20.05.2016  ·  30 vizualizari

Preturi si tarife

- informatii indisponibile pentru moment -

Informatii de contact

Recenzii


Cea mai profi echipa din Cluj

10
Adaugat pe 24.06.2016
Oana Crisan
Cea mai frumoasa nunta se poate realiza doar cu cea mai profi echipa din Cluj: Love Story Events!

Recomand cu drag

10
Adaugat pe 01.06.2016
Ioana Maria Calimac
Multumesc mult echipei care s-a ocupat de organizarea nuntii mele, le multumesc pentru rabdarea,intelegerea , profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovada. Fara ei nu as fi avut nunta la care am visat. Va recomand cu drag sa apelati la serviciile lor!!

O recomand cu drag pe Dana

10
Adaugat pe 26.05.2016
Alin Nemes
O recomand cu drag pe Dana, noi am avut clar de castigat colaborand. Dana, da-i dependenta, stii ? Multumim mult inca o data !!