Lady Cozac

Strada Turda 98, Bucuresti
1 Recenzie

Galerie foto

Despre furnizor

Colectia Lady Cozac este jucausa, originala si de poveste. La noi vei gasi invitatii de nunta sau invitatii de botez pentru aproape orice tematica, la care poti adauga o suita de alte elemente care sa completeze ziua voastra speciala - save the date, meniuri, place card-uri, numere de masa, opisuri de aranjare a salii, marturii sau cutii pentru dar. In plus, cu noi faci economie de timp, eviti stresul, iar gradul de satisfactie va fi 100%. Pentru ca am adus in Romania prima solutie de personalizare on-line a invitatiilor de nunta si botez. Acum, in loc sa dai mailuri peste mailuri la firmele care fac invitatii, apoi sa mai faci un schimb de mailuri cu prietenele sa le intrebi ce parere au despre macheta, poti sa personalizezi fara batai de cap. Fara sa te preseze/streseze nimeni, intri pe site-ul www.ladycozac.ro si iti alegi invitatia. Iti faci un cont si incepi personalizarea. O vezi in timp real si esti sigura ca iese asa cum iti doresti. Nu ai nevoie de cunostiinte avansate de design, pentru ca totul este foarte prietenos. Faci toate modificarile pe care ti le doresti si poti salva proiectul. Poti reveni la el mai tarziu si poti face alte modificari, pana cand esti multumita ca ai ales fonturile, culorile si pozele potrivite. Iar daca ai alta idee, ti-ai facut singura un design sau vrei ceva diferit decat ce gasesti la noi, te asteptam sa stam de vorba. Abia asteptam sa-ti indeplinim visele :)
Membru WedList din 07.04.2016  ·  30 vizualizari

Preturi si tarife

Gasesti preturi daca intri pe www.ladycozac.ro Tot pe site iti poti personaliza singur invitatia, asa acum vrei, in SINGURUL editor online din Romania. Incearca-l si tu :)

Informatii de contact

Recenzii


Good work guys

9,8
Adaugat pe 07.04.2016
Adriana B.
Am avut cele mai deosebite invitatii si au fost de impact pentru invitati. Erau la inceput atunci, dar cred ca si acum sunt la fel de atenti la detalii. Good work guys! :)