Love Story Events Accesories

Cluj-Napoca
Strada Iuliu Maniu, Cluj-Napoca
3 Recenzii

Galerie foto

Despre furnizor

Alegeti cu sufletul intotdeauna, atat invitatiile cat si marturiile (asa cum v-ati ales perechea :-) ). Invitatii vor simti acest lucru. Cartea de vizita a unei nunti este invitatia , de acolo incepe povestea nuntii voastre, se contureaza, iar punctul culminant il ating marturiile. Orice invitatie poate fi accesorizata cu meniu, numere de masa, guestbook, placecard la pretul de lista, fara costuri suplimentare. Alegeti din colectiile noastre sau va putem crea propria invitatie. Designerul nostru creaza pentru sufletul vostru !
Membru WedList din 20.05.2016  ·  25 vizualizari

Preturi si tarife

Preturile produselor cu suflet, le gasiti pe site-ul nostru www.lovestoryevents.ro. Va asteptam cu drag!

Informatii de contact

Recenzii


Nunta de vis se construieste cu profesionistii de la Love Story Events

10
Adaugat pe 24.06.2016
Oana Crisan
Cu siguranta as fi dat nota 100 de s-ar fi putut. Cu echipa Love Story Events totul va fi la superlativ si asta datorita seriozitatii si expertizei avute de echipa in frunte cu Dana Rosu. Apreciez enorm sfaturile practice, implicarea si toata munca depusa. Nunta de vis se construieste cu profesionistii de la Love Story Events! :)

Multumesc pentru tot

10
Adaugat pe 01.06.2016
Ioana Maria Calimac
Produse deosebite si de calitate superioara !Multumesc pentru tot!!

Recomand cu drag

10
Adaugat pe 26.05.2016
Alin Nemes
Invitatiile au fost exact facute pentru noi, design, calitate si toate cerintele noastre indeplinite. Recomand cu drag! Faina echipa si in spate !