Cristina Petrescu

Bucuresti
1 Recenzie

Video

Galerie foto

Despre furnizor

Timp de vreo opt ani, fotografia si Photoshop-ul au fost un hobby pentru mine. Acum patru ani, au trecut la nivelul urmator, de la ocupatie in timpul liber, la ocupatie pentru tot timpul. Fotografia de nunta este doar o parte a acestei ocupatii. Imi place fotografia culinara, cea de spatii interioare, fotografia de concert si - cui nu-i place, de altfel? - cea de calatorie. Pe site-ul meu le vei gasi pe toate, si ceva in plus.
Membru WedList din 04.05.2016  ·  32 vizualizari

Preturi si tarife

Poti obtine o prima estimare a costurilor foto pentru nunta ta folosind calculatorul de preturi de aici: http://cristinapetrescu.ro/calculator-de-preturi. Pentru o estimare a costurilor pentru video, trimite-mi mai multe detalii.

Informatii de contact

Recenzii


Crstina, iti multumim si.. te asteptam la botez! :)

10
Adaugat pe 05.07.2016
Veronica Popescu
In 2015 am avut norocul sa ma casatoresc cu cel mai minunat om pe care il cunosc si, desi nu a fost usor sa alegem, am decis ca fotograful cel mai potrivit pentru noi este Cristina. De ce? Pentru ca de prima oara cand ne-am cunoscut am simtit ca intelege perfect ce ne dorim si ca ne poate si oferi asta. Un fotograf nu este doar un fotograf pentru noi. Este un om care surprinde momente, zambete (uneori si lacrimi), emotii, trairi. Iar Cristina a facut asta pentru noi. Nu ne-am "asezat" in poza si am zambit. Am putut fi noi insine, ne-am miscat si comportat liber, iar ea a surprins exact momentele cele mai frumoase. Cristina nu face genul de fotografii pe care le revezi o data la 5 ani, ci iti sunt atat de dragi si sunt atat de frumoase incat revii la ele mult mai des decat credeai. Crstina, iti multumim si.. te asteptam la botez! :)